CD Kook van Eige Deig

Geplaatst: 2014-11-22
Geschreven door: Coen Janssen

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de CD Kook van Eige Deig. Alle sjlager zangers en zangeressen en groep 8 van de Panta Rhei zijn naar Studio Difference in Weert gegaan om hier hun nummer op te nemen.  De presentatie van de CD is in Zaal Unitas in Baarlo en als winnaar van KooK van Eige Deig zal ook ik mijn nummer hier laten horen. In samen werking met Drum en Brassband Voorwaarts uit Baarlo is er weer gezorgd voor een avondvullend programma, waarbij allerlei Baarlose artiesten acte de precence zullen geven. Mijn winnende nummer is inmiddels ook in gezonden voor het LVK. Hopelijk heb ik ook daar succes. Ik zie iedereen graag terug op 29 november. Kunnen we weer een mooi feestje bouwen.

Coen janssen Boeken?

Bel nu: 06 2868 4314

Of mail naar coen1979@msn.com