GEEN LVK

Geplaatst: 2015-01-25
Geschreven door: Coen Janssen
Ontzettend spannend was het op 24 januari bij de bekendmaking van de finalisten voor het LVK. Zenuwslopend is eigenlijk de juiste term. Samen met Petra hadden we ons huis ingericht voor een eventueel feestje. Iedereen die mij een warm hart toedraagt was erbij om me te steunen. Op het einde van de uitzendig toen er nog een paar nummers te vergeven waren kwam langzaam aan het besef dat er geen LVK in zat dit jaar. Helaas maar het is niet anders. Van de jury kreeg ik 22 punten (40e)  en van "het volk"  43 punten (19e) Zeker met dit laatste ben ik zeer tevreden, want dit geeft aan dat het publiek het wel degelijk een goed nummer vindt. Dat zie je ook terug aan het aantal keren dat de clip van het nummer bekeken is. Op de lijst van 61 halve finalisten sta ik op de 30e plaats Ik heb dan ook een goed gevoel over gehouden aan dit LVK avontuur en richt mij nu op de komende weken, waarin ik veel optredens mag afwerken. Ik bedank iedereen die op enige manier heeft meegewerkt aan het bereiken van de halve finale. In het bijzonder de schrijvers van het liedje Henk Sneijers (muziek + arrangement) en Peter Brans (tekst). Pebble Music voor de opnames.

Coen janssen Boeken?

Bel nu: 06 2868 4314

Of mail naar coen1979@msn.com