LVK komt er weer aan

Geplaatst: 2015-07-09
Geschreven door: Coen Janssen

Ook al is het hoog zomer, de vastelaovend staat weer voor de deur.  Uiterlijk 1 augustus moet voor de liedjesavond in Baarlo het nieuwe liedje al weer ingeleverd worden. Natuurlijk stuur ik dit liedje ook door naar het LVK en dan maar hopen dat het net zo'n succes wordt als het af gelopen jaar toen de halve finale bereikt werd. Ook dit jaar tekenen Henk Sneijers en Peter Brans voor muziek en tekst en de opnames worden gemaakt in Maastricht bij Pebble Music. Dit jaar doe ik waarschijnlijk mee met twee liedjes. Peter en Henk hebben twee fantastische nummers geschreven, zodat de keus erg moeilijk is om maar met een van de twee mee te doen. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar waarschijnlijk worden het er twee. Fred Mays van Pebble Music is al druk aan de gang met de muziek en binnenkort ga ik de nummers inzingen. Dan beslissen we ook definief  of we een of twee nummers insturen.

 

Coen janssen Boeken?

Bel nu: 06 2868 4314

Of mail naar coen1979@msn.com