Vastelaovend is voorbij

Geplaatst: 2016-02-17
Geschreven door: Coen Janssen
Carnaval of zoals we dat in Limburg zeggen Vastelavend, was geweldig. Ik kan terug zien op een aantal fantastische optredens. Optredens waarbij het publiek me beloonde met een dankbaar applaus en waarbij ik praktisch iedere keer een of twee toegiften mocht geven (als de tijd dat tenminste toeliet) Er waren een paar optredens bij, waar iedere artiest van droomt. De zittingsavond  van de Wiën in de Maaspoort in Venlo, de twee optredens bij de Kuus in Helden, Het Hutjesbal in Venlo, natuurlijk het optreden in zaal Unitas in mijn eigen Baarlo,maar ook het laatste optreden van carnaval 2016 in Lottum. Allemaal momenten waar ik met  heel veel genoegen op terug kijk. Ik bedank iedereen voor het applaus, het meezingen, het meedoen. Vastelaovesvierders, jullie waren gweldig. BEDANKT!

Coen janssen Boeken?

Bel nu: 06 2868 4314

Of mail naar coen1979@msn.com