Nieuwe carnavalsseizoen gestart

Geplaatst: 2016-12-29
Geschreven door: Coen Janssen

Op 11--11-2016 werd het nieuwe carnavalsseizoen weer uitbundig begroet door iedereen die carnaval een warm hart toedraagt. In Oktober deed ik mee met "Kook van Eige Deig" de liedjesaovond in Baarlo. Jammer genoeg viel mijn nummer niet in de prijzen en dat beloofde niet veel goeds voor het LVK.  Zoals zo vaak worden voorgevoelens ook nu weer werkelijkheid. ook de jury van het LVK vonden mijn nummer niet goed genoeg voor de halve finale. Zelf vond en vind ik nog steeds dat het een goed nummer is, mooi arrangement van Henk Sneijers, de tekst was van me zelf en opnames dit keer in Maastricht bij Marlstone. Helaas het is niet anders. Niet te lang bij stil blijven staan, niet bij de pakken neerzitten, maar gewoon verder gaan. Ook nu heb ik mijn repotoire weer uitgebreid met enkele nummers voornamelijk covers van Duitse nummers. 

Voor de komende tijd staan weer mooie optredens op me te wachten. de agenda is goed gevuld en overal waar ik kom krijg ik warme en enthousiaste reacties. Ik verheug me erop de komende tijd weer samen met het publiek een feestje te bouwen. Dat is de mooiste waardering voor een aryies. Mensen die meedoen, meezingen, lachen en plezier hebben. Ik hoop de komende maanden jullie ergens te zien, zodat we samen feest kunnen vieren en carnaval kunnen beleven zoals het beleefd moet worden: Samen als een grote familie

Coen janssen Boeken?

Bel nu: 06 2868 4314

Of mail naar coen1979@msn.com